Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kristine Bell

2009.02.25

KépKép

Kristen Anne Bell (1980. július 18., Huntington Woods, Michigan) amerikai színésznő. Legjelentősebb alakítása a Pulse című horror valamint a Veronica Mars című sorozat. A Satellite Awardot és a Saturn Awardot megnyerte, valamint jelölték a Television Critics Association Awardra és a Teen Choice Awardra.

Kép Bell a Michigan állambeli Huntington Woodsban (Detroit külvárosában) született és nőtt fel, Tom Bell televíziós rendező és Lorelei Bell gyermekeként. A szülei két éves korában elváltak és az apja házasságából van két féltestvére: Sara és Jody. Bell az anyjától örökölt egy szembetegséget az Amblyopiat (lassú szem), de még gyerekkorában meggyógyították. Négy éves korában a nevét meg akarta változtatni Smurfette-re a The Smurfs karaktere után. Az anyukája azt javasolta inkább használja a középső nevét, egészen a középiskoláig mindenki Annie-nek hívta. A Huntington általános iskolába járt, ahol énekelni és táncolni tanult. A Shrine katolikus középiskolába ment az általános után, ahol a dráma- és a zeneklubbhoz csatlakozott. Olyan iskolai darabokban szerepelt, mint az Óz, a nagy varázsló vagy a Hegedűs a háztetőn.. Az utolsó évében a középiskolában a végzősök szavazatai alapjánKép megkapta a Legszebb Lány díjat. Bell 17 éves volt, amikor autóbalesetben meghalt a legjobb barátnője Jenny DeRita. Az érettségi után Bell New yorkba ment, és elvégezte a Tisch School of the Arts a New York-i egyetemen.

 

2004-ben Kristennek végre eljött a várva várt siker. A Hallmark legújabb produkciójában a Gracie választása című filmben a főhősnőt, Gracie Thompsont alakította, aki testvérei érdekében harcol anyja ellen. Bell A spártai című mozifilmmel tovább növelte hírnevét, az alkotásban Val Killmer oldalán tűnt fel. Ugyanebben az évben kapta meg Veronica Mars szerepét, ami meghozta neki az igazi sikert. 2005-ben újabb lehetőséghez jutott a Reefer Madness: The Movie Musical-ben, ahol Képénekesi tehetségét is megcsillogtathatta. Nem sokkal később egy apró szerephez jutott a The Receipt-ben, majd a Deepwater-ben ismét lehetőséghez jutott. 2006 szintén sikeres volt Bell-nek, a Pulse című horrorban tűnt fel. Ezt követően megkapta a Fifty Pillsben a főhős szerepét. A Veronica Mars című sorozatnak, melyben Bell a főszereplő, folyamatosan csökkent a nézettsége, ezért az alkotók törölték a műsorból. Amerikában 2007 májusában vetítették az utolsó részét. 2007-ben felajánlottak neki egy szerepet a Lost című sorozatban, azonban visszautasította, viszont a Hősök című sorozat második évadában feltűnő Elle szerepét. Ez évben lett Bell a Gossip Girl című sorozat narrátora is. 2008-ban komolyabb szerepet kapott a Forgetting Sarah Marshall-ban, amely sikeresnek bizonyult. A korábban leforgatott Fanboys premierjét szintén ez évre tervezik. Bell 2008-ban fejezte be a When in Rome című Disney romantikus komédia forgatását. Szintén 2008-ra tervezik az Antique és a Serious Moonlight forgatását, mindkét filmben ő a főszereplő.

Magánélete:

Kép 

 

Bell öt éven keresztül élt párkapcsolatban Kevin Mann producerrel, aki Bell több filmjének is befektetője, mint a Fifty Pills vagy a Fanboys. 2007-ben Bell és Mann szakítottak. 2008-ban hozta nyílvánosságra kapcsolatát a szintén színész Dax Shaperd-vel.

 

 

Híres emberekkel:

Kép

 

 

Amanda Bynes, Kristine Bell és még sokan....

 

 

 

 

 

 

Kép

 

 

 

Hillary Duffal

 

 

 

 

 

 Kép

 

 

 

Masi Oka és Kristin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kép

 

 

Sophia Bush, Zac Efron és Kristin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kép

 

 

 

Hayden és Kristin

 

 

 

 

 

 

Kép

 

 

 

 

 

az egész Heroes stáb

 

 

 

 

 

Kép

 

 

 

 

 

Blake Lively és Krsitin

 

 

 

 

Kép

 

 

 

 

 

Marcia Cross és Kristin

 

 

 

 

 

 

 

Ruhái:

Kép

Kép

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.